Het programma

Koningsdag 2023 wordt koninklijk gevierd!

De afgelopen periode zijn wij druk bezig geweest om een compleet programma in te richten voor jong en oud, met oude en nieuwe onderdelen. Maar bovenal een programma waarbij iedereen zich kan vermaken!

Het terrein rondom sporthal de Fuik is de plek om 27 april Koningsdag te vieren. De dag start met een uitgebreide vrijmarkt en loopt het programma door met volop activiteiten voor jong en oud. De dag wordt afgesloten met niemand minder dan Fusebox die voor de muzikale afsluiter zorgt.

Activiteiten uitgelicht

Vrijmarkt (08.00 uur)

Ook dit jaar kunnen de vroege vogels hun hart ophalen op de vrijmarkt. Vanaf 08:00 uur worden spellen, vazen, kleding, boeken en andere leuke spullen aan de man gebracht.

Wanneer jij deze dag op de vrijmarkt jouw spullen wilt verkopen ben jij vanaf 07.00 uur welkom om jou kleedje uit te leggen.

Koningsspelen (10.30 uur)

In het vervolg van de vrijmarkt starten om 10.30 uur de kinder-spelen. Een gevarieerd aanbod van leuke spellen, schminken en glitter-tattoos. Leeftijd tot 10 jaar.

Voor deze kinderspelen is een stempelkaart te verkrijgen en spaar voor limonade, popcorn etc.

Proostmoment (11.30 uur)

Uiteraard dient Koningsdag 2023 ook officieel geopend te worden. Burgemeester Crys Larson zal deze dag om 11.30 uur openen onder muzikale begeleiding van Amicitia.

Wijnkoperij de Meenthof zorgt voor de oranje bitter en bakker Jeroen voor heerlijke oranje soezen!

Family time (12.00 uur)

Sporthal de Fuik wordt dit jaar ingericht met verschillende spelen, denk hierbij aan leuke gezins-activiteiten en activiteiten voor jong en oud.

12.00 – 13.00 Bubbelvoetbal (8+)
12.00 – 16.00 Midgetgolf (iedereen)
13.00 – 18.30 Springkussens (3 – 13)

Kidscorner (15.00 uur)

Kleuren, bouwen en springen. Het bubbelvoetbal maakt plaats voor activiteiten voor iedereen. Nog een rondje midgetgolf met de fam. of lekker blijven springen.

Voor de allerkleinste is er de gehele dag een kidshoek. Ook is er een kleurwedstrijd, doe mee en win een leuke prijs.

Muziek/optredens (hele dag)

Ook een (muzikaal) programma kan deze dag niet ontbreken. Het parkeerterrein wordt omgetoverd tot een festivalterrein met muziek, foodtrucks en een drankje.

09.30 uur – Madjet
10.45 uur – FiBe
11.30 uur – Amicitia (proostmoment)
13.30 uur – Ravage
15.30 uur – Fusebox!
va +/- 14.45 uur – DJ Pablo!!

Fusebox

De stoppen slaan door bij de shows van Fusebox! De beste en meest beschamende meezingers komen voorbij, veelal verwerkt in vette medleys. Feest, gekkigheid en bovenal gezelligheid staan centraal. Als een achtbaan gaan de mannen door alle genres heen; van Backstreet Boys tot Hazes, langs AC/DC richting Snollebollekes, door een looping naar The Spice Girls. Super guilty en alles nét even origineler en met íets meer ballen dan je gewend bent. Als jij het naar je zin hebt… hebben zij het ook. Fusebox verveelt nooit!