Oranje Comite Kortenhoef / 's-Graveland

Het Oranje Comite Kortenhoef / 's-Graveland verzorgt de organisatie van de festiviteiten rondom Koningsdag en 4 en 5 mei in de dorpen Kortenhoef en 's-Graveland. Op deze website informeren wij u hier over.

Inschrijving!

Hier kan je inschrijven/aanmelden voor het zaalvoetbaltoernooi 2017!Inschrijving Zaalvoetbaltoernooi

Zaalvoetbaltoernooi

Het zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden op Koningsdag (27 april), in de sporthal. De toernooi begint om 10:30, zorg dat je al om 10:00 aanwezig bent! Zodat je kan omkleden (kleedruimtes beschikbaar) en de indeling kan bekijken.


De tijden:

10:30 tot 11:30     leeftijd 10-11-12

11:30 tot 12:30     leeftijd 8-9

12:30 tot 13:30    leeftijd 6-7

Voor wie?

Het zaalvoetbaltoernooi is bedoeld voor basisschool leerlingen die in groep 3 t/m groep 8 zitten. 

Waar?

Het zaalvoetbaltoernooi wordt gehouden in de Sporthal de Fuik. En gaat bij slecht weer gewoon door :-)! Dit zal uiterlijk de dag van te voren (26 april) op deze site vermeld worden.

Kleding?

Het Oranje Comite zorgt voor de shirts, welke per team gegeven worden. Het enige wat je zelf moet mee nemen zijn; sportschoenen (de sporthal mag alleen betreden worden met sportschoenen) en een sportbroek.

Indeling?

De indeling wordt gedaan door Raimon Knip (sv 's-Graveland), hij zorgt er voor dat iedereen wordt ingedeeld op zijn of haar leeftijd/niveau. Je kan tijdens het inschrijven aangeven of je met iemand samen wilt.