Sporthal de Fuik, Kortenhoef
info@oranjecomitekortenhoef.nl

OranjePop!

OranjePop! 2018 zal plaats vinden op zaterdagavond 21 april vanaf 20.00 uur in Sporthal de Fuik. Tijdens deze elfde editie zullen er twee optredens zijn van geweldige bands. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 01.30 uur. Entreeprijs: €5,-. 

De Line-Up:

D3D-JAMBAND

Muziek en Jammen? Dat is iets wat samen gaat. De bandleden van deze band maken graag gezamenlijk muziek tijdens de jamsessies in partycentrum de Drie Dorpen. Deze muzikanten zijn stuk voor stuk sterren en al geweldig op elkaar ingespeeld, he vormen van een volwaardige band was dan ook niet lastig. Dit jaar op OranjePop!: de Drie Dorpen Jamband.

DERK DE KLOET

Derk brengt een spetterend optreden met swingende hits.  Big Band muziek en Rock & Roll zijn de door Derk meest gedraaide platen. Vooral Elvis, Chuck Berry, Dean Martin en Frank Sinatra zijn zijn favorieten, wat genoeg zegt over zijn optreden. Een ding is op dit moment al zeker; gedanst kan er zeker worden

TAPE THAT

Rock en Disco? Klinkt ons als muziek in de oren. Precies wat deze band met zijn oorsprong in Ankeveen kan. Tape That brengt iedereen aan het dansen. Deze 8-mans formatie met zang van Yvonne en Frits heeft twee jaar geleden de Fuik al op zijn kop gezet en is niet van plan om dit dit jaar anders te gaan doen.